Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко време мога да карам без стабилизираща щанга?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от BatGergi Покажи съобщениеАми пробвай обърни ги и сам ще си отговориш на въпроса, няма друг начин да се разбере,някъде из форума имаше тема ,там казваха че има значение, аз не съм компетентен по въпроса,но го ядох дървото вече.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Не бях ги монтирал аз а в сервиз в Бс мисля че бяха ги монтирали с цепката към мотора и за 10 000 км щангата започна да мърда наляво и надясно и да лопа сега ми монтираха нови тампони от Ферариста и не се оплаквам,само да кажа ,че и пауърфлекса си е наред.АР 156 1.8 ТС 2000г
Comment
-
Ами аз съм с полиуретан и моята мърда наляво и надясно. 15к съм минал с тях. Трябва ли така да мърда, не можахме да я усетим да марда нагоре надолу?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
тъй като имам тропане от кам стабилизиращата щанга отпред и на диагностика ми казаха че е заминал лявия тампон искам да попитам на 156 1.9 JTD за смената на въпросния тампон трябва ли да се разкача моста или е по-лесно достъпен ,което не е за вярване особенно след като гледах как ми сменят горни носачи...Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеРазкача се моста колега..Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от promiss Покажи съобщениетъй като имам тропане от кам стабилизиращата щанга отпред и на диагностика ми казаха че е заминал лявия тампон искам да попитам на 156 1.9 JTD за смената на въпросния тампон трябва ли да се разкача моста или е по-лесно достъпен ,което не е за вярване особенно след като гледах как ми сменят горни носачи..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment